ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Η αξιοπιστία των αποτελεσμάτων αποτελεί πρωταρχικό μέλημά μας. Για τη διασφάλισή της, πραγματοποιούμε τακτικούς εξωτερικούς και εσωτερικούς ποιοτικούς ελέγχους, με τη χρήση πολλαπλών δειγμάτων.

Ιδιωτικά Διαγνωστικά Εργαστήρια Λαμπράκη Ο.Ε.

Αιματολογικές Εξετάσεις – Βιοχημικές Εξετάσεις – Ανοσολογικές Εξετάσεις – Ορμονολογικές Εξετάσεις – Μοίρες Ηράκλειο Κρήτης

Στα Ιδιωτικά Διαγνωστικά Εργαστήρια Λαμπράκη Ο.Ε., πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι έγκυρες και αξιόπιστες επιστημονικές διαγνώσεις είναι ένα αγαθό στο οποίο πρέπει να έχουν πρόσβαση οι πάντες. Για το λόγο αυτό, φέρνουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και το πιο έμπειρο ιατρικό προσωπικό στην υπηρεσία των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται, δίνοντας έμφαση στην άριστη εξυπηρέτηση κάθε ασθενούς ξεχωριστά.

Η αξιοπιστία των αποτελεσμάτων αποτελεί πρωταρχικό μέλημά μας. Για τη διασφάλισή της, πραγματοποιούμε τακτικούς εξωτερικούς και εσωτερικούς ποιοτικούς ελέγχους, με τη χρήση πολλαπλών δειγμάτων.

Το διαγνωστικό κέντρο μας είναι πιστοποιημένο από την εταιρεία EQA HELLAS A.E., λειτουργώντας σύμφωνα με τις προδιαγραφές του διεθνούς συστήματος ποιότητας ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015.

Ακόμη, είμαστε συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ και πραγματοποιούμε μια μεγάλη γκάμα εξετάσεων, συμπεριλαμβανομένου του test Covid-19 (rapid & PCR).

Tο ιατρείο διαθέτει parking για ΑΜΕΑ.

Τα μηχανήματά μας

Ανοσολογικός Ορμονολογικός Αναλυτής MAGLUMI X3

Με δυνατότητα απόδοσης: μέγιστη 200 δοκιμές/ώρα. Θέσεις αντιδραστηρίων: 20.Δείγματα θέσεων: 72. Κύπελλο μονής αντίδρασης με ενσωματωμένη συσκευασία

Ανοσολογικός Αναλυτής Cobas e 411 disk Roche

Με δυνατότητα μέτρησης μέχρι και 18 διαφορετικών παραμέτρων, ο ανοσολογικός αναλυτής Cobas e 411 είναι ένας πλήρως αυτοματοποιημένος αναλυτής τυχαίας προσπέλασης.

Αιματολογικός Αναλυτής Sysmex XS 1000i

Μια αξιόπιστη, υψηλής ακρίβειας λύση για τη διεξαγωγή της γενικής εξέτασης αίματος.

Αναλυτής Ιόντων K/Na Medica EasyLyte

Ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα ηλεκτρολυτών, ελεγχόμενο από επεξεργαστή που χρησιμοποιεί την τεχνολογία ISE (Ion Selective Electrode) για μετρήσεις ηλεκτρολυτών.

Υδατόλουτρο WNB10 10Lit Με Θολωτό Κάλυμμα Memmert

Ένα υδατόλουτρο που αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, προσφέροντας μεγάλη ευκολία στο χρήστη και υψηλού επιπέδου ασφάλεια.

Βιοχημικός Αναλυτής BioSystemsAnalyzer A25

Πρακτικός, οικονομικός και κατάλληλος για κάθε εργαστήριο χαμηλού έως μεσαίου όγκου, ο Α25 είναι ένας ανοιχτός, πλήρως αυτοματοποιημένος αναλυτής κλινικής χημείας.

Αναλυτής Ούρων URIT 180

Αυτόματος Βιοχημικός Αναλυτής Ούρων, για μετρήσεις με απόλυτη ακρίβεια.

Αναλυτής Παραγόντων Πήξης / Siemens BFT II

Ημιαυτόματος αναλυτής προσδιορισμού PT, APTT, Fibrinogen και άλλων παραγόντων πήξης σε δείγμα πλάσματος με κιτρικό ως αντιπηκτικό.

Φυγόκεντρος Centrifuge Sieva 2

Φυγόκεντρος φιλτραρίσματος με μικροεπεξεργαστή ελέγχου. Με ένα άνοιγμα στο καπάκι γεμίζετε το φυγοκεντρικό καλάθι κατά την περιστροφή.

Μικροσκόπιο του οίκου OLYMPUS

Ένα μικροσκόπιο με σύγχρονες προδιαγραφές, για κάθε ανάγκη του εργαστηρίου.

Φυγόκεντρος Μικροαιματοκρίτη Haematocrit HC-240 Boeco

Mια φυγόκεντρος υψηλής ταχύτητας η οποία προσφέρει τη δυνατότητα μέτρησης των τιμών του αιματοκρίτη, μέσω του δίσκου αξιολόγησης που βρίσκεται στο κάλυμμα του ρότορα.