ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Στα Ιδιωτικά Διαγνωστικά Εργαστήρια Λαμπράκη Ο.Ε. με έδρα τις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης πραγματοποιείται πλήθος εξετάσεων, έγκυρα και αξιόπιστα, χρησιμοποιώντας αναλυτές και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Αιματολογικές Εξετάσεις

Μέσα από τις εξετάσεις αίματος, αποκτούμε μια εικόνα της συνολικής λειτουργίας του οργανισμού μας.

Bιοχημικές εξετάσεις

Οι βιοχημικές εξετάσεις ανιχνεύουν τυχόν δυσλειτουργίες των συμπαγών οργάνων του οργανισμού μας, καθώς και μεταβολικές διαταραχές αυτού.

Mικροβιολογικές εξετάσεις

Με σύγχρονους αναλυτές και διαπιστευμένες επιστημονικές μεθόδους, το μικροβιολογικό εργαστήριό μας πραγματοποιεί πληθώρα εξετάσεων.

Aνοσολογικές εξετάσεις

Οι ανοσολογικές εξετάσεις μας επιτρέπουν να ανιχνεύουμε λοιμώξεις ή δυσλειτουργίες του ανοσοποιητικού συστήματος.

Ορμονολογικές εξετάσεις

Οι ορμονολογικές εξετάσεις μετρούν τη συγκέντρωση των ορμονών που παράγονται από τους ενδοκρινείς αδένες του σώματός μας

Νεοπλασματικοί –
Καρκινικοί δείκτες

Οι νεοπλασματικοί – καρκινικοί δείκτες είναι πρωτεΐνες που παράγονται από τα καρκινικά κύτταρα του σώματος, ή και από υγιή κύτταρα.

Προγεννητικός έλεγχος

Ο προγεννητικός έλεγχος περιλαμβάνει το σύνολο των εξετάσεων που συνιστώνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, με στόχο την έγκαιρη διάγνωση παθήσεων.

Ειδικές εξετάσεις

Στο διαγνωστικό μας κέντρο πραγματοποιούνται ειδικές εξετάσεις για την πρόληψη αλλά και την έγκαιρη διάγνωση πολλών παθήσεων.

Έλεγχος αλλεργιογόνων (RAST)

Ο έλεγχος αλλεργιογόνων, γνωστός και ως RAST test, πραγματοποιείται με στόχο τη διάγνωση αλλεργιών. 

Επίπεδο φαρμάκων και ναρκωτικών

Στο διαγνωστικό μας κέντρο πραγματοποιούνται drug tests που ελέγχουν το επίπεδο φαρμάκων και ναρκωτικών στον οργανισμών μας.